Over Driemzz

Welkom op de website van Driemzz. Wat is begonnen als een hobby is uitgegroeid tot een klein bedrijfje van handgemaakte hondenriemen uit eigen atelier. Een droom die uitkomt, onze slogan is dan ook niet voor niets “follow your Driemzz”.

 

Wat is er bijzonder aan deze riemen hoor ik je denken. In een wereld waar honden vaak aangelijnd lopen is er ruimte nodig om te snuffelen. Snuffelen werkt ontspannend voor de hond. Hij haalt veel informatie uit alle luchtjes in de buurt. Niet kunnen snuffelen is vergelijkbaar met weten dat er whatt’s app berichten zijn binnengekomen maar je mag ze niet lezen… Geef je de hond de ruimte om aan deze behoefte te voldoen dan zal de wandeling voor beide partijen prettiger verlopen.

Prettig handgevoel voor de baas, genoeg ruimte voor de hond zijn enkele factoren die bepalend zijn voor een ontspannen wandeling. Bij ons kunt u de verschillende riemen testen zodat er een keuze gemaakt kan worden op basis van ervaring. Het testen van de riemen kan alleen op onze locatie in Heemskerk.